SUP – Stand Up Paddle

Vi har märkt att intresset för vattensporter har ökat genom åren och därför tar vi nu steget och satsar på Stand Up Paddle (SUP).

Med en SUP kommer du snabbt igång ut på vattnet och kan njuta av naturen. Du står på en lång och bred bräda och paddlar. Brädans stora volym gör att den är stabil i vattnet.

SUP är även en mycket bra träningsform, där du tränar uthållighet, styrka, balans och koordination.

 • Guidade tur, 2 timmar
  Vi börjar med en kort introduktion och paddlingsteknik innan vi ger oss iväg på vattnet. Er instruktör visar er den bästa turen för dagen. Dessa turer erbjuder vi både på Öland och i Kalmar. Förutom bräda och paddel så ingår våtdräkt, flytväst och leash i priset.

  Pris: 300kr/pers
 • SUP-Yoga, 90 minuter
  Tillsammans med Kalmar Flow-Rider Yoga erbjuder vi även SUP-yoga. Gillar du yoga ska du definitivt prova SUP-yoga. Följ med på ett energipåfyllande pass med vår instruktör Judie som visar er de bästa förutsättningarna för att utöva Sup-yoga.

  Pris: 250kr/pers
 • Grupper / Företagsevent
  Gör något kul tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater. Utmana dina vänner i ett SUP-race eller glid fram utanför slottet i lugnt tempo, det finns något för alla. Boka in en tur med SUP och ni kommer få en fin upplevelse i Kalmarsund.

  Kontakta oss för pris.
 • Uthyrning
  För dig som vill utforska naturen på egen hand. I priserna ingår bräda, paddel, flytväst och leash.

  1 timme:200kr
  2 timmar: 300kr
  Heldag:500kr

© Öland Kitesurfers 2018