Ölands äldsta och mest erfarna kiteskola

Vi har arrangerat kitekurser sedan sommaren 2007 och är certifierade enligt KSA/IKO. Under vintern driver vi Sälens kiteskola, vilket innebär att vi utbildar inom kitesurfing året runt.

Under åren har vi arbetat hårt med att utveckla våra skolors pedagogik och metodik. Vårt mål är att alla våra elever ska känna sig nöjda när de lämnar oss. Vi är mycket stolta över att många av våra elever kommer till oss via rekommendationer.

Vi tror att anledningen till vår popularitet är att vi älskar vårt jobb och verkligen brinner för att se varje elevs utveckling.

Anders Rolf

Vår huvudinstruktör och den som driver Öland Kitesurfers. Anders har kitat sedan 2003 och har hållit kurser sedan 2008. Han är en av Sveriges mest erfarne och uppskattade instruktörer. Anders gillar när det blåser riktigt mycket och han får rida de stora vågorna.

Under vintern utbildar han vid Sälens Kiteskola som han även driver.

Mikael Orrebrink 

Med sitt pedagogiska lugn och stora fokus på säkerhet sätter Mikael varje elev i fokus.

Mellan kurserna sticker Micke gärna ut på vattnet för en session med fokus på att njuta av stunden!

Ludvig Gropp 

Vindsurfaren som blivit kitesurfare. I princip uppvuxen på Haga Park. Har undervisat i kitesurfing sedan 2018. Tydlig, noggrann och killen som gillas av alla.

Vågbräda, twintip eller foilbräda under fötterna spelar ingen roll, Ludvig fixar allt och får det att se lekande lätt ut.

© Öland Kitesurfers 2021